Welcome To MiSta HaFifi Blog
KeHidupaN PenuH PanCaroba

My Days

12.02.2009 Untuk pengetahuan ramai pada hari ini adalah hari jadi aku yang ke 23.Hari ini juga ada first test network analisis…tak best nye..spoil my mood betul..tah..a

tapi hari ni juga a..hari yang agak sedih bagi aku..

Apa yang aku harapkan berlainan..

Aku harapkan seseorang itu cuma mengatakan selamat hari jadi sahaja..Tetapi jangkaan aku meleset..

Tah a..Aku pun tak tau a..kenape..selalu ape yang aku harapkan tak akan dapat..

Jam menunjukkan pukul 4.petang…Still orang 2 tak wish2 aku lagi…sibuk sgt kot…tah…

Mungkin a…selain 2..mak dgn ayah aku gak tak wish…

Mugkin diorang lupe kot…Yang wish rakan2 ku…dan akak ku…

Mungkin setiap tahun sama sahaja…

Tiada yang mengingati…cuma aku sahaja yang mengingatinya…hahahaha..

sabar,sabar.sabar membawa berkat..hohoho…

ok a..azan asar dah ni..

Oleh kerana hari ni besday aku…aku tujukan lagu ni kat diri aku…petikan dari youtube…

No Responses to “My Days”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: