Welcome To MiSta HaFifi Blog
KeHidupaN PenuH PanCaroba

Kehidupan Yang Penuh Pancaroba

17.02.09
rabu
11.48

salamz dan helo kepada semua..
nukilan aku pada ni…adoi…
sungguh aku tidak mengjangka…
presure ku datang balik…mengapa..kenapa
Komputer yang aku baiki datang masalah lagi…
byk komputer dah aku baiki…tp komputer ni la yg datangkan banyak problem utk aku…tah a
ape ke nasib badan …adoi…ai…

Maxis pulak buat problem malam ni…msg langsung tak leh nak antar…
korang rasa kan ..patut ke aku tukar no..Tolong aku ..vote for live..hahah

Kat sini gak aku nak ucapkan Tq Tq kat sape2 yang wish my besday…
heheh..Tq for all…
Ni Kat Parau Tq a..krn promote aku nye blog …tq bro..

heheh….

ape-ape pun
kehidupan Penuh pancaroba..

salamz…

One Response to “Kehidupan Yang Penuh Pancaroba”

  1. jan.aku sokong celcom!sesungguhnya marila kite beramai2 convert ke celcom.pakai line lg bagus.yay!

    *winkwink*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: