Welcome To MiSta HaFifi Blog
KeHidupaN PenuH PanCaroba

Nukilan Ku Untuk Hari Ini

21.02.09
sabtu 3.04am

salamz..helo..kepada rakan-rakan..

Nukilan ku pada hari ini …tentang kehidupan..kehidupan yang penuh pancaroba..
hahaha…

Untuk minggu ni …pelbagai benda aku dah alami…dari segi sukan..study…

ni first aku nak cite pasal sukan…minggu ni…adalah games hoki aku…untuk team hoki k2…kami kat sini tak de nasib a…seri dengan kosas 0-0…
tah a..aku dah bagi 110 % tenaga aku..tapi tak de rezeki nak buat mcm mana kan…tak leh nak score..
mungkin minggu depan bertemu dengan k-17…ok kot..leh menang ko…
cayok-cayok k2…kite boleh menang…hahahaha

dari segi study lak..untuk result first test aku…byk markah tak memuaskan aku..mungkin silap aku gak…study last minit…2 yang dapat markah ala kadar..tah..a..mungkin kot…byk faktor luar yang mempengaruhi aku…
tak pe…aku terima..aku yang cari sendiri..sape suruh..hahahah

Boleh lagi..kehidupan mesti diteruskan…apa-apa pun…selagi nyawa dikandung badan akan aku berusaha,…

Ni sebenarnye hari ni…hari jadi best friends aku…faiz a.k.a parau namanya..kat sini aku nak ucapkan happy besday untuk kau…selamat hari jadi yang ke 23…dah tua dah kite…
sama-sama lah kita jalani hari yang mendatang dengan fikiran dan hati yang terbuka…hahaha

Kat sini aku tujukan v.clip ni kat kau faiz…

Ok last sekali kepada team Softball dan Bola Baling Pagi ni Ada Match kan…Lawan lok2…Cayok2..mesti menangnye a…hehehe…ok..

Last sekali..Kepada yang berniaga makanan dan air pagi ni di padang…semoga untung banyak2 aku doakan..

salamz…
3.21am..

One Response to “Nukilan Ku Untuk Hari Ini”

  1. slmt hari jadi juga buat parau..
    lu jgn men2 study jan.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s