Welcome To MiSta HaFifi Blog
KeHidupaN PenuH PanCaroba

Khabar Untuk Semalam

11.58 pm
25.02.2009

salamz.dan Helo kepada semua
Untuk semalam dan mendatang

Setiap Kehendak yang aku hendak selama ini kenapa-kenape sering ada sekatan..
Mungkin perlu lebih usaha..mungkin akan berjaya..
Gagal sekali bukan untuk selamanya..

Untuk nukilan ….yang tah apa-apa ni..
semalam adalah match hoki aku..
kami seri sekali lagi..mungkin rezeki begitu..
usaha telah berusaha..
mungkin ada hikmah disebalik segala kejadian..

Hari ini aku kesorangan lagi..mungkin aku telah ditakdirkan berseorangan…
mungkin menyendiri lebih baik..
seorang itu perlu…
..mungkin mereka semua sibuk…sibuk dengan kerja-kerja…

Ni aku baru lepas buat asg aku…nak study ..tapi malas …kenape ye…mungkin penyakit malas ni dah tak leh hilang kot…
ada siapa-siapa ada ubat malas ni…

Minggu depan mungkin hari yang sibuk bagi aku..
dengan The new projek for the Imagine concept..
mungkin dengan asg yang belambak..
mungkin asg berniaga…
mungkin juga tiada apa-ape
kita lihat sahaja la ye..
hehehehe…

aku rindu..kecelaruan…pening…bermasaalah..
aku pun tak tau ape sebabnye..
aku tak tau apa puncanya..
ada siapa-siapa leh tolong cari puncanye..

tah a…manjang je nukilan aku ni ayat sedih2..je..aku pun tak tau a…mungkin blog ni..leh menyelesaikan nye kot..
hehehe…

ni aku nak kasi tau kat korang semua…aku dah beli no celcom seperti yang korang vote 2..
tapi aku tak aktif lagi..tah a..beli pun tak tau nak call,msg sape..
tapi maxis mmg problem kat upm ni…
bermasalah dan mendatangkan masalah untuk aku…

ok la…aku doa kan semua rakan-rakan ku berjaya didunia dan akhirat..
semoga diberkati Oleh Allah..hendaknya..

26.02.2009
12.00 am..
salamz..

No Responses to “Khabar Untuk Semalam”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: