Welcome To MiSta HaFifi Blog
KeHidupaN PenuH PanCaroba

Semalam Mungkin Cepat Untuk Aku

2.1.2009
2.20 pagi

Salamz..pagi yang indah lagi sejuk..
Musim hujan tiba lagi…kepada member2 sori la…aku tak update blog ni..
mungkin aku dalam kecelaruan kot..
sebenarnya banyak benda aku nak tulis kat sini..tapi…aku pun tak tau nak mula bagaimana…

Hari ini adalah hari yg agak malang bagi aku…habis barang2 aku ilang
nyawa aku t.drive yg aku simpan asg semua nye dah hilang..aku pun tak tau hilang kemana..
mati aku…semua asg kene buat balik..
selain 2..kunci bilik aku boleh hilang juga…aku pun tak tau letak dimana…
adoi..adoi…mungkin bulan 3 ni akan mendatangkan kemudaratan pd aku kot..
tak pe..semua 2 dugaan ..dugaan dalam hidup yg mendewasakan aku…

Untuk kehidupan aku…..

Masa itu amat la penting…aku ni adalah insan yang biasa…jika ada salah dan silap..tolong la maafkan..
Aku telah jadi diri ku sendiri…
tapi kalau kau tak dapat menerima diri ku ini…
aku tak tau la nak cakap apa..
mmg persahabatan kita masih awal..dan aku tak nak menjanjikan apa2..kerana kita ada komiten masing2 ..
tapi berikan la aku sedikit ruang untuk ..ruang yang membolehkan aku hadir didalam diri mu dan lebih mengenali diri mu sedalam-dalamnya..
mungkin itu susah..mungkin aku bukan lelaki dambaan mu…mungkin aku tidak perfect…
tetapi aku berusaha dan berdoa…
aku akan terus berusaha sehingga lah dia cakap stop…
Stop untuk kali yang keberapa pun aku tak tau la…mungkin ayat stop ini memang dibuat untuk aku kot.
mungkin aku telah ditakdirkan bersendirian dan tak akan mendapat seperti orang-orang lain..

bertemu dengan mu membawa seribu erti….berterus terang…mungkin aku paham..
aku taknak persahabatan kerana sifat belas kasihan..kerana aku berkawan bukan sebab belas kasihan..aku bersukur sgt kerana bertemu dan mengenali mu..Insakallah..kalau diberkati tuhan…sifat ku..dan perangai ku akan ku ubah untuk kebaikkan…

kesabaran itu penting Mohamad Hafifi B. Ahmad Keflee…sabar diatas segala dugaan ya..
orang yang sabar..akan diberkati Allah insakallah…

MASP.
majis anugerah kolej telah habis..tahniah kepada penganjur…best…korang mmng best buat dinner..
heheh..aktiviti yang lepas biarkan lepas..cuma perlu di kaji untuk diperbaiki..jangan la..membawa diri kalau tak disukai..ambil ia satu iktibar untk berjaya dan cuba tingkatkan prestasi…

Malam Yang Sejuk dah agak kecelaruan bagi aku..mungkin bulan yang mendatang akan membawa lebih banyak rahmat kepada ku..

2.45 pagi..

Aku yg kecelaruan…Mungkin akan lebih kecelaruan..

One Response to “Semalam Mungkin Cepat Untuk Aku”

  1. 2.1.2009??
    skg dah march la..heh..maybe sbb pg sgt kot..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: